• 1403/01/01
پیام تبریک سرپرست دانشکده به مناسبت فرارسیدن سال نو و عید نوروز

دکتر مائده مطوس سرپرست دانشکده پیراپزشکی استهبان در پیامی فرا رسیدن عید نوروز را تبریک گفت.

متن این پیام بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

یا مقلّب الْقلوب و الْأبْصار یا مدبّر اللّیْل و النّهار یا محوّل الْحوْل و الْأحْوال حوّلْ حالنا إلی أحْسن الْحال

نوروز، صحیفه‌ای ملوّن از سرزندگی و طراوت و روایتگر فرهنگ غنی سرزمین عزیزمان، ایران است که از نیاکان پاک ضمیرمان به یادگار مانده و همه را به نو شدن و نو اندیشیدن و تفکر در قدرت لایزال پروردگار از برای تجدید حیات دعوت می‌کند و به عنوان کهن‌ترین سلسله پیوند آیین و سنن گذشته با حال است.

عید سعید نوروز و آغاز سال نو را که با دعای خیر عزیزان تحول احوال و تقلّب دل‌ها و بصیرت‌ها را نوید می‌دهد به همه مردم و خصوصاً دانشگاهیان خدوم اعم از اساتید محترم، کارمندان معزز و دانشجویان گرامی که در راه اعتلای دانشکده و نظام مقدس جمهوری اسلامی تلاش می‌نمایند، تبریک و تهنیت عرض نموده از خداوند متعال آرزومندم که سال ۱۴۰۳، سالی سرشار از سلامتی، شادمانی و موفقیت برای همگان باشد.
 امید است در سال جدید با  استعانت از ذات لایزال الهی و در سایه توجهات حضرت بقیه ا... الاعظم مهدی موعود (عج)، با پیروی از منویات حکیمانه مقام معظم رهبری (مدظله العالی) بیش از پیش در مسیر اعتلای نظام جمهوری اسلامی ایران گام برداشته و شاهد تحول و توسعه هرچه بیشتر کشور و دانشکده باشیم.

دکتر مائده مطوس - ۱ فروردین ۱۴۰۳