• 1403/01/25
پیام تبریک رئیس دانشکده پیراپزشکی استهبان به مناسبت روز ملی منابع انسانی

رئیس دانشکده پیراپزشکی استهبان، در پیامی ۲۵ فروردین ماه «روز ملی منابع انسانی» را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی، پیام دکتر مائده مطوس به شرح ذیل است:

بسمه تعالی

منابع انسانی؛ حیاتی ترین و ارزشمندترین منابع هر سازمان هستند و در صورت استفاده صحیح از توانمندی این منابع، می تواند ضعف های درونی و تهدیدهای برونی سازمان را به صورت بارز، رفع نموده و قوت های درونی و فرصت های برونی را به بهترین شکلی به خدمت گیرد.

منابع انسانی؛ سرچشمه همه تحولات یک سازمان و تعیین کننده ترین عامل در کیفیت ارایه خدمات است و از مطرح شدن انسان به عنوان محور توسعه، می توان استنباط کرد که مدیریت منابع انسانی، ارتباط مستقیمی با بهره وری و عملکرد سازمان دارد.

یکی از بزرگترین آفت هایی که سازمان ها را تهدید می کند، گرفتار روزمرگی شدن و عدم بازنگری در رویکردها به ویژه در حوزه منابع انسانی است و این مطلب، ضرورت رویکردهای نوآورانه را با هدف ارتقای بهره وری منابع انسانی و تعالی سازمان، یادآور می سازد.

اینجانب، روز منابع انسانی را به همه همکاران در حوزه مدیریت منابع انسانی دانشکده، تبریک عرض نموده و امیدوارم با تدبیر و تلاش ایشان، افق های روشن تری را در این حوزه به نظاره بنشینیم.

دکتر مائده مطوس