• 1402/11/26
برگزاری جشن رویش دانشجویان جدید الورود دانشکده پیراپزشکی استهبان

به گزارش روابط عمومی دانشکده پیراپزشکی استهبان جشن رویش دانشجویان جدیدالورود این مرکز برای اولین بار بصورت ترکیبی در استهبان و شیراز، به مدت سه روز از تاریخ ۲۳ بهمن ماه ۱۴۰۲ لغایت ۲۵ بهمن ماه برگزار گردید.
سرپرست دانشکده پیراپزشکی استهبان دکتر مائده مطوس در خصوص نحوه برگزاری این جشن گفت: << با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته و حمایت های معاونت محترم فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، جشن رویش دانشجویان ورودی ۱۴۰۲ برای اولین بار در سه روز در شیراز و استهبان برگزار گردید.در روز اول مراسم دانشجویان و والدین گرامی آنها با حضور در دانشکده پیراپزشکی استهبان ضمن آشنایی با فضای دانشکده از غرفه‌های متنوع در زمینه‌های بسیج دانشجویی، کمیته های فرهنگی دانشجویی، سفیر سلامت و تغذیه جهت اندازه‌گیری فشار خون، قد و وزن و قند خون دانشجویان و ارائه راهکارهای تغذیه سالم، تحویل اتاق‌های خوابگاه و تکمیل فرم‌های آیین نامه خوابگاه‌ها، واحد فناوری اطلاعات جهت آشنایی با سامانه‌های مورد نیاز دانشجویان از جمله سامانه تغذیه و سامانه سبا و غرفه پذیرایی و عکس یادگاری بازدید و آموزش های لازم را دریافت کردند.همزمان با برگزاری غرفه‌های دانشجویی جلسه آشنایی مسئولین دانشکده و پرسش و پاسخ و نیز کارگاه مشاوره روانشناسی جهت والدین دانشجویان عزیز با موضوعنقش والدین در افزایش اعتماد به نفس و پیشرفت تحصیلی دانشجویان توسط استاد ارجمند سرکار خانم خراسانی برگزار گردید و مورد استقبال والدین گرامی قرار گرفت.در شب ۲۳ بهمن ماه دانشجویان در تالار رازی مجتمع ولایت شیراز اسکان داده شدند و جشن رویش میزبان مسئولین محترم دانشگاه علوم پزشکی شیراز جناب آقای دکتر انباردار معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شیراز جناب آقای مهندس عجم مدیر کل امور فرهنگی وزارت بهداشت و درمان و جمعی از مدیران فرهنگی و دبیران شورای انضباطی و کمیته پوشش و اخلاق حرفه‌ای دانشگاه علوم پزشکی شیراز بود.در این جلسه جناب آقای مهندس عجم ضمن خوش آمدگویی به دانشجویان جدید الورود در خصوص طرح‌های فرهنگی وزارت بهداشت و طرح یلدا مثبت توضیحاتی را به دانشجویان گرامی ارائه دادند و به بحث و تبادل نظر در خصوص برگزاری رویدادهای فرهنگی، اردوهای دانشجویی و غیره با مسئولین و دانشجویان دانشکده پیراپزشکی استهبان پرداختند. در ادامه جناب آقای دکتر انباردار ضمن تبریک قبولی این عزیزان در دانشگاه علوم پزشکی شیراز در خصوص لزوم چند بعدی بودن دانشجویان و شرکت فعال آنها در امور فرهنگی در کنار کسب علم و دانش با آنها صحبت کردند.
در ادامه معاون آموزشی، پشتیبانی، فرهنگی و مدیران گروههای آموزشی دانشکده پیراپزشکی استهبان، جناب آقای راستی دبیر شورای انضباطی، جناب آقای دانشور مدیر تربیت بدنی، جناب آقای علیشاهی به صحبت با دانشجویان پرداختند.
در روز دوم جشن رویش دانشجویان در رویدادهای فرهنگی مذهبی و مسابقات ورزشی و استعدادیابی ورزشی شرکت نمودند و سفر به شیراز با شیرازگردی و بازدید از برخی اماکن فرهنگی مذهبی مانند شاهچراغ و موزه شاهچراغ، باغ ارم و حافظیه پایان یافت.در روز آخر این مراسم دانشجویان در کارگاه‌ آموزشی معاونت آموزشی دانشکده پیراپزشکی در زمینه آیین نامه‌های آموزشی، استعدادهای درخشان و معرفی کمیته تحقیقات دانشجویی شرکت کردند و آموزش‌های اولیه در این زمینه را دریافت نمودند. این مراسم با استهبانگردی و بازدید از برخی اماکن‌ تاریخی استهبان شامل خانه مقدس، خانه معینی، حمام حاجی خان و آبشار استهبان و آشنای دانشجویان با نمد مالی و نحوه پخت یکی از نان های سنتی استهبان به نام گرده اسفناج به پایان رسید.>>
سرپرست دانشکده پیراپزشکی استهبان در پایان از حمایت های معاونت محترم فرهنگی دانشجویی جناب آقای دکتر انباردار و مدیران فرهنگی دانشگاه جناب آقای دکتر سلطانی، جناب آقای نوح پیشه، جناب آقای مهندس کیان، جناب آقای دانشور و دفتر نهاد رهبری دانشگاه علوم پزشکی شیراز بویژه جناب آقای دکتر امامی قدردانی نمود.دکتر مطوس از زحمات کلیه دست اندرکاران اجرای این مراسم به ویژه جناب آقای مهندس حسینی معاونت محترم پشتیبانی دانشکده پیراپزشکی استهبان، نماینده دفتر نهاد رهبری، معاونت آموزشی، مدیران محترم گروههای آموزشی، مسئول محترم واحد فناوری اطلاعات و روابط عمومی دانشکده، مسئول محترم بسیج دانشجویی شهرستان استهبان، مدیر محترم میراث فرهنگی شهرستان استهبان، ریاست محترم شبکه بهداشت و کارشناسان محترم واحد تغذیه و سفیر سلامت، مسئول صدا و سیمای شهرستان استهبان و تمامی کارکنان دانشکده پیراپزشکی استهبان که به هر نحو ممکن زمینه ساز برگزاری این جشن رویش فاخر و به یاد ماندنی شدند تقدیر و تشکر نمود.