• 1403/02/05
برگزاری جشن به مناسبت روز علوم آزمایشگاهی

به گزارش روابط عمومی دانشکده پیراپزشکی استهبان؛ به مناسبت روز علوم آزمایشگاهی جشنی با حضور دانشجویان رشته علوم آزمایشگاهی و جمعی از اساتید دانشکده پیراپزشکی استهبان برگزار گردید.
در ابتدا دکتر مائده مطوس رئیس دانشکده پیراپزشکی استهبان با تبریک روز علوم آزمایشگاهی به مناسبت سالروز تولد حکیم جرجانی پزشک نامدار ایرانی، به اهمیت نقش رشته علوم آزمایشگاهی پرداخت و گفت: بی تردید، فعالان حوزه علوم آزمایشگاهی به عنوان یکی از اثرگذارترین حوزه ها در تشخیص و شناسایی بیماریها، نقش موثری در کنترل بیماری ها و ارتقای سلامت جامعه ایفا می کنند و تلاش ایثارگرانه این عزیزان بر هیچکس پوشیده نیست.بر این امر باور قلبی داریم که خانواده بزرگ و ارزشمند علوم آزمایشگاهی، دیده بان عرصه سلامت بوده و با ایجاد امکان تشخیص به موقع بیماری ها افتخار مدافعین خطوط اول نبرد با بیماریها را از آن خود نموده اند، لذا شایسته تقدیرند.
ایشان از زحمات کلیه دست اندرکاران برگزاری این جشن صمیمی دانشجویی به ویژه اعضا محترم کانون فرهنگی، معاونت محترم آموزشی و مدیریت محترم امور مالی تقدیر و تشکر کرد.
مهندس رستمی معاونت آموزشی دانشکده نیز ضمن تبریک به مناسبت این روز به دانشجویان گروه علوم آزمایشگاهی و اساتید محترم به ویژه سرکار خانم نادرزاده، بیان داشتند این مناسبت بهانه‌ای شد که توانمندی زحمتکشان این عرصه را به جامعه عرضه کنیم و با قدردانی از زحمات، خدمات و تلاش‌های مسئولانه و دلسوزانه فعالان این عرصه، نقش موثر و مهم و توانمندی‌های آنان را بهتر و بیشتر بشناسانیم. ایشان در پایان از زحمات دست اندرکاران جشن تشکر و قدردانی کرد‌.
در پایان با حضور رئیس دانشکده پیراپزشکی، معاونت آموزشی و مدیر گروه علوم آزمایشگاهی، هدایایی به دانشجویان تقدیم گردید و مراسم با گرفتن عکس یادگاری و برش کیک جشن پایان یافت.
شایان ذکر است برگزاری این مراسم با همت و تلاش دانشجویان محترم عضو کانون فرهنگی هنری دانشکده پیراپزشکی استهبان، با اجرای برنامه های متنوع و شاد و پخش کلیپ های دانشجویی فضایی دلنشین را برای حضار رقم زد.