متن استاتیک شماره 54 موجود نیست
  • 1399/05/11
  • - تعداد بازدید: 1243
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
معاونت آموزشی

کارشناسی ارشد هوشبری چیست؟

کارشناسی ارشد هوشبری چیست؟


کارشناسی ارشد هوشبری چیست؟

دسته: اخبار آزمون کارشناسی ارشد پزشکی وزارت بهداشت

بالاخره کارشناسی ارشد آموزش هوشبری در دفترچه راهنمای آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی 99 گنجانده شد و گویا قرار است اولین دوره مورد پذیرش در دانشگاه علوم پزشکی تهران صورت گیرد. با توجه به درخواست زیاد فارغ التحصیلان لیسانس هوشبری با موضوع افزایش مقطع تحصیلات این رشته در سراسر کشور، اساتید دانشگاه علوم پزشکی تهران خبر از تاسیس مقطع کارشناسی ارشد آموزش هوشبری دادند. مدیر گروه هوشبری دانشگاه علوم پزشکی تهران اعلام کرد کارشناسی ارشد هوشبری در این دانشگاه راه‌اندازی می‌شود. البته داوطلبان و علاقمندان به این نکته توجه داشته باشند رشته هوشبری در مقطع کارشناسی ارشد هیچ‌ گونه موازی‌ کاری با رشته‌ های بالینی ندارد و صرفا این مقطع، برای آموزش کارشناسان هوش‌ بری راه‌اندازی شده است.

معرفی کارشناسی ارشد آموزش هوشبری

رسالت اصلی این دوره، تربیت نیروهای آگاه به مسائل علمی روز، توانمند، مسئولیت‌پذیر، حساس به سلامت افراد و جامعه و معتقد به قداست و اهمیت امر آموزش در حیطه‌ی علوم بیهوشی است تا قادر باشند تخصص خود را در زمینه‌های آموزش نظری و عملی هوشبری به دانشجویان کارشناسی این رشته به کار بندند. همچنین ضمن ارائه‌ی بهترین خدمات در زمینه‌ی پژوهشی، نقشی چشمگیری در ارتقاء و پیشرفت رشته‌ی هوشمیری ایفا نمایند. از جمله چالشهای پیش رو در رشته هوشبری به افزایش پذیرش دانشجو و کمبود فضای آموزشی در بیمارستانها، کمبود نیروی انسانی به عنوان هیات علمی در گروه های آموزشی، عدم امکان ادامه تحصیل دانش آموختگان هوشبری در مقطع کارشناسی ارشد هوشبری به منظور جایگزینی نیروهای بازنشسته از دیگر چالش‌های موجود بر سر راه رشته هوشبری است.

دانش‌آموختگان این رشته در مراکز آموزشی کارشناسی پیوسته و ناپیوسته هوشبری در زمینه تعلیم و تربیت کارشناسان هوشبری یا سایر فراگیران مرتبط با رشته به عنوان مربی ایفای نقش می‌نمایند. دانش‌آموختگان رشته‌ی کارشناسی ارشد ناپیوسته آموزش هوشبری اجازه کار مستقل در زمینه‌ی بیهوشی را ندارند. بر این اساس فارغ‌التحصیلان رشته هوشبری در مقطع کارشناسی ارشد صرفا به کار تدریس و آموزش دانشجویان دوره کارشناسی می‌پردازند و فعالیت تخصصی ویژه ای در رشته بیهوشی ندارند.

مهم ترین اهداف ایجاد مقطع کارشناسی ارشد هوشبری، اعتلای کیفیت در ارایه خدمات مراقبتی، اثربخشی کار و شایستگی حرفه‌ای متناسب با نیاز جامعه، آشنایی با اصول جدید و روش‌های مختلف بیهوشی، کمک به متخصصان بیهوشی و مراقبتهای ویژه بیماران تحت بیهوشی عمومی و بی حسی ناحیه‌ای، ایفای نقش در بخش واحد مراقبتهای پس از بیهوشی متناسب با شرح وظایف حرفه‌ای، ایفای نقش به عنوان یک عضو موثر در تیم‌های احیای قلبی و ریوی، همکاری در پروژه‌های تحقیقاتی به منظور بهبود کیفیت مراقبت از بیماران تحت بیهوشی و بی‌حسی ناحیه‌ای از اهداف اصلی ایجاد رشته کارشناسی هوشبری در کشورمان است.

دروس و واحدهای مقطع کارشناسی ارشد آموزش هوشبری

برنامه آموزشی کارشناسی ارشد آموزش هوشبری مصوب شورای گسترش رشته های علوم پزشکی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی همزمان با معرفی مقطع ارشد آموزش هوشبری توسط معاونت آموزشی وزارت بهداشت، برنامه آموزشی این رشته به دانشگاه های علوم پزشکی اعلام کرد تا دانشگاه هایی که توانایی برگزاری دوره آموزشی این رشته را مطابق سرفصل و چارت دروس کنکور ارشد هوشبری دارند بتوانند در مقطه کارشناسی ارشد ناپیوسته در این رشته پذیرش داشته باشند. اگر می خواهید بدانید در مقطع ارشد آموزش هوشبری چه دروس و واحدهایی تدریس می شود با مراجعه به مطلب برنامه آموزشی کارشناسی ارشد آموزش هوشبری می توانید لیست واحدها و نام دروس رشته آموزش هوشبری مشاهده کنید.

منابع کارشناسی ارشد آموزش هوشبری

در کنکور ارشد هوشبری با توجه به جدید بودن رشته هوشبری در مقطع کارشناسی ارشد اکثر داوطلبان از منابع کارشناسی ارشد هوشبری مطلع نیستند. جهت اطلاع این دوستان باید گفت مواد امتحانی شامل اصول و روش های بیهوشی با ضریب 3 ، بیهوشی و بیماری های همراه با ضریب 2، داروشناسی اختصاصی هوشبری باضریب2 ، درس مراقبت های ویژه با ضریب1 و درس مبانی آموزش پزشکی با ضریب2 است. در مطلب منابع آزمون ارشد هوشبری می توانید منابع معرفی شده توسط وزارت بهداشت را برای کنکور ارشد آموزش هوشبری مشاهده کنید.

رشته های مجاز آزمون ارشد آموزش هوشبری

فعلا در حال حاضر فقط فارغ التحصیلان کارشناسی هوشبری مجاز به شرکت در کنکور ارشد این رشته هستند.
  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشکده
  • کد خبری : 4238
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید