• 1403/06/12

پیام تسلیت رئیس دانشکده پیراپزشکی استهبان به مناسبت فرا رسیدن ۲۸ صفر

28 صفر

بسم الله الرحمن الرحیم

رسول گرامی (ص) و اولیای الهی، مظهر تامّ اسمای خداوند متعال و آیینه تمام نمای صفات جمال و جلال حقّ اند. آنان، پیشوایان بشر به سوی فضایل و ارزش‌ های متعالی انسانی و الهی‌ اند. آشنایی با ابعاد گوناگون شخصیت و زندگی این رهبران الهی، بهترین توشه سالکان راه حقیقت و پاکبازان طریق سعادت و کمال است. ان شاء الله قدر و منزلت این ایام را دانسته و  با تآسی از آن بزرگواران بهره کافی و وافی را از این ایام ببریم.

اینجانب فرا رسیدن آخرین روزهای ماه صفر، یادمان رحلت پیامبر عظیم الشان اسلام، حضرت ختمی مرتبت، سید المرسلین محمد مصطفی (ص) و شهادت سبط نبی اکرم سردار بی‌یار و غریب مدینه حضرت امام حسن مجتبی (ع) و شهادت آفتاب هشتم، علی ابن موسی الرضا (ع) را به ساحت مقدس امام زمان (عج الله تعالی فرجه الشریف)، مقام معظم رهبری (مدظله‌ العالی)، همه شیعیان و دوستداران آن حضرت، جامعه دانشگاهی به ویژه اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشکده پیراپزشکی استهبان تسلیت و تعزیت عرض می‌ نمایم. امید است با عنایت خداوند متعال و در سایه توجهات حضرت ولیعصر (عج الله تعالی فرجه الشریف)، توفیق پیروی از کلام حق در راستای رشد و تعالی انسانیت را داشته باشیم.