• 1403/04/24

پیام تسلیت رئیس دانشکده به مناسبت فرا رسیدن تاسوعا و عاشورای حسینی

به گزارش روابط عمومی دانشکده پیراپزشکی استهبان؛ دکتر مائده مطوس رئیس دانشکده طی پیامی فرارسیدن تاسوعا و عاشورای حسینی را خدمت امام زمان(عج)، رهبر معظم انقلاب و یکایک شیعیان جهان تسلیت گفت. متن پیام به شرح ذیل می باشد:

«السلام علیک یا ابا عبدالله و علی الارواح الّتی حلّت بفنائک…»

تاسوعا، مقدمه جانفشانی و عاشورا، سرفصل دلباختگی در محضر سیدالشهدا (علیه السلام) است.

حماسه سرخ عاشورا، حماسه انسان‌های پاک و راست قامتی است که عاشقانه به وصل الهی لبیک گفتند و سر در برابر ظلم فرود نیاوردند؛ آن اسوه‌های عشق و آزادگی که نام و یادشان و خاطره ایستادگی و مقاومت شان، در تاریخ جاودانه گردید و سرلوحه زنده دلان و نیک سیرتان عالم قرار گرفت.

اینجانب فرارسیدن تاسوعا و عاشورای حسینی را محضر دوستداران اهل بیت تسلیت عرض می نمایم و امیدوارم از رهروان واقعی راه آن امام و یاران با وفایشان باشیم.