• 1402/11/26
پیام تبریک سرپرست دانشکده پیراپزشکی استهبان به مناسبت روز حفاظت فیزیکی

سرپرست دانشکده پیراپزشکی استهبان به مناسبت روز حفاظت فیزیکی پیام تبریکی صادر کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پیراپزشکی استهبان، متن پیام دکتر مائده مطوس به شرح زیر است:

پیشرفت یک سازمان مرهون مشارکت، همدلی و همراهی کلیه ارکان آن مجموعه در رده های مختلف شغلی است.
بویژه اینکه آن سازمان با انجام وظیفه در مهمترین رکن زندگی انسان‌ها یعنی سلامت توام با امنیت وظیفه خدمت رسانی را بردوش داشته باشد.
پاسداری و صیانت از ارزش های هر مجموعه از وظایف اصلی نیروهای خدوم و زحمتکش حراست می باشد. بدون شک نقش نیروهای حراست و حفاظت فیزیکی در هر سازمانی در جهت حفظ امنیت و حراست از سرمایه های مادی و معنوی سازمان، شناسایی و مدیریت تهدیدها، آسیب شناسی و هوشیاری برای حفظ و ثبات هر مجموعه قابل تقدیر است.

اینجانب به بهانه روز حفاظت فیزیکی، با تبریک این روز ضمن عرض شادباش بمناسبت اعیاد سراسر نور و سرور شعبانیه، به پاس تلاش شبانه روزی و خستگی ناپذیر همکاران خدوم و عزیز در حوزه حفاظت فیزیکی خاضعانه از زحمات بی شائبه آنان با کمال خشوع و فروتنی تشکر و سپاس فراوان را دارم.
در پناه حضرت حق موید و منصور باشید.