• 1402/11/04
پیام تبریک سرپرست دانشکده پیراپزشکی استهبان به مناسبت روز پدر

سرپرست دانشکده پیراپزشکی استهبان در پیامی ولادت مولای متقیان، حضرت علی (ع) و روز پدر و مرد را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پیراپزشکی استهبان، متن پیام دکتر مائده مطوس به شرح ذیل است:۱۳ رجب المرجب روز میلاد مولود کعبه حضرت علی (ع) آغازگر اشاعه عدالت و ولایت و اسوه ایمان، شجاعت، شهامت، اخلاص است، یگانه مردی که در خانه کعبه چشم به جهان گشود و در خانه خدا نیز به رستگاری و لقای معبود رسید.بی تردید حضرت علی علیه السلام یاور راستین و همیشگی پیامبر گرامی اسلام (ص)، در ترویج و گسترش دین مبین اسلام و ارزش های الهی و توحیدی آن، تلاش بسیار و نقش بسزایی داشته و عدالت بزرگترین شاخص بزرگ مردی است که در مسند قضاوت هیچگاه از آن عدول نکرد و همواره پیروان خود را به این امر الهی فرا خواند.زندگی این امام بزرگوار سرشار از پند و عبرت و درس بندگی و ایثار برای همه ماست و امیدوارم بتوانیم در تمامی مراحل زندگی رفتار، کردار، گفتار و اعمال خود علی گونه باشیم.اینجانب گرامیداشت سالروز آسمانی میلاد با سعادت اولیــن اختر تابناک آسمان امـــــامت و ولایت، مولی الموحدین حضرت امام علی( ع) و روز پدر را به تمام شیعیان و رهروان راهش، پدران معظم شهداء و به ویژه آن دسته از همکاران دانشکده پیراپزشکی که در جایگاه پر مسئولیت و رفیع پدر قرار دارند، صمیمانه تبریک و تهنیت عرض نموده و سلامت، سعادت و توفیق روزافزون ایشان را آرزومندم.
دکتر مائده مطوس - ۴ بهمن ۱۴۰۲