• 1403/04/04
عید سعید غدیر خم

پیام تبریک رئیس دانشکده پیراپزشکی استهبان به مناسبت عید سعید غدیر خم

دکتر مائده مطوس، رئیس دانشکده پیراپزشکی استهبان در پیامی فرا رسیدن عید سعید غدیر خم را به رهروان مولای متقیان، حضرت مولی الموحدین امام علی (ع) تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پیراپزشکی، در این پیام آمده است:

« منْ کنْت موْلاه، فهذا علیٌّ موْلاه»

واقعه غدیر نشانه و رمزی از تداوم خط نبوّت و نقطه تلاقی کاروان رسالت با طلایه داران امامت است.

عید سعید غدیر سر آغاز شروع امامت و ولایت در جهان شیعه است زیرا جایگاه مهم و اساسی امامت در ساختار و استحکام بخشی دین اسلام به وضوح در این روز بزرگ با کلام رسول گرامی اسلام (ص) رقم می خورد و تبیین و ترویج موضوع ولایت و امامت به عنوان یک رکن بزرگ، بعد از پیامبر مکرم اسلام حضرت محمد (ص)، در رأس امور جامعه اسلامی قرار می گیرد.

اینجانب ضمن گرامیداشت هفته ولایت، فرارسیدن عید سعید غدیر خم را خدمت حضرت ولی عصر (عج الله تعالی فرجه الشریف)، نائب بر حقش امام خامنه ای (مدظله العالی) و تمامی همکاران فرهیخته، اساتید محترم و دانشجویان عزیز تبریک و شادباش عرض نموده، از خداوند متعال برای همگان عاقبت به خیری، کامیابی و سلامتی را خواستارم.

دکتر مائده مطوس