• 1403/03/10
دیدار رئیس دانشکده پیراپزشکی استهبان با تشکل های دانشجویی

به گزارش روابط عمومی دانشکده پیراپزشکی استهبان، اعضا شورای صنفی، بسیج دانشجویی و کانون فرهنگی امروز در اولین جلسه دیدار حضوری با ریاست دانشکده شرکت کردند.این دیدار صمیمانه که با حضور آقای مهندس حسینی معاون پشتیبانی و آقای شمس مسئول امور دانشجویی، آقای محمدی، آقای الماسی و خانم عزت آبادی نماینده های تشکل های دانشجویی، آقای محمدی ،خانم نوری عرب و خانم احمدی نماینده های بسیج دانشجویی و آقای کسایی و آقای کشاورز نماینده های کانون فرهنگی برگزار و بیش از ۲ ساعت به طول انجامید.
رئیس دانشکده ضمن تبریک به اعضا جدید تشکل های دانشجویی، اهم وظایف هر یک از آنها را متذکر شد و ابراز امیدواری کرد که تشکیل گروههای دانشجویی موجب تعامل هر چه بیشتر دانشجویان با تیم مدیریتی دانشکده، مشارکت آنها در تصمیم سازی ها و ایجاد شور و نشاط و همدلی هرچه بیشتر در بین دانشجویان گردد.در ادامه اعضا تشکل های دانشجویی به بحث و بررسی در زمینه مسائل و موضوعات دانشجویی پرداختند و مشکلات خود را با رئیس دانشکده مطرح نمودند.