• 1403/02/25
جشن میلاد حضرت معصومه(س) و روز دختر در دانشکده پیراپزشکی استهبان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشکده پیراپزشکی استهبان؛ برگزاری جشن میلاد حضرت معصومه(س) و روز دختر(ویژه دانشجویان دختر دانشکده پیراپزشکی) به همت کانون فرهنگی دانشجوی با حضور دانشجویان دختر برگزار شد.
این برنامه با هدف گرامیداشت میلاد با سعادت حضرت معصومه(س)، روز دختر و دهه کرامت و تکریم دختران دانشجو در محل دانشکده پیراپزشکی استهبان برگزار شد.
در ابتدا دکتر مائده مطوس با عرض تبریک میلاد با سعادت حضرت معصومه (س) و دهه کرامت گفت:بی شک دختران امروز و مادران فردا نقش بسیارحساسی در تعیین سرنوشت فرهنگی و فکری جامعه دارند، الگو برداری از بانو فاطمه معصومه (س) بهترین راه دستیابی دختران به زندگی سالم و موفق است.
در ادامه سرکار خانم مهدوی به عنوان روان شناس مطالبی را بیان نمودند:دختران امروز که مادران فردا هستند وظیفه تربیت یک نسل صالح را بر عهده دارند و این رسالت که به دوش دختران سرزمینمان است بایستی از هم اکنون و بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.
همچنین مادر شهید مهدوی بابیان خاطراتی از شهید بزرگوار یاد و خاطره آن شهید عزیز را زنده کردند.
و در پایان مراسم خانم برهانی فعال اجتماعی در مورد جایگاه زنان در جامعه اسلامی و چگونه خانم ها به عنوان مظهر آرامش و مهربانی در جامعه باشند صحبت کرد.
گفتنی است این جشن همراه با اجرای موسیقی شاد، طنز پردازی، مسابقه بود.