• 1403/05/13
آزمون جامع الکترونیکی توجیهی بدو خدمت حضوری

برگزاری پانزدهمین نوبت آزمون جامع الکترونیکی توجیهی بدو خدمت حضوری (پنجشنبه 25 مرداد ماه سال 1403)

با سلام و احترام؛

به استحضار می‌رساند، پیرو نهمین جلسه کارگروه کشوری آموزش و توانمندسازی و کمیته اجرایی آزمون کشوری توجیهی بدو خدمت کارکنان وزارت بهداشت، مقرر گردیده است پانزدهمین نوبت آزمون جامع الکترونیکی توجیهی بدو خدمت (حضوری) در روز پنجشنبه مورخ 25 مرداد ماه سال 1403 در سراسر کشور برگزار گردد. این نوبت آزمون حضوری در شهر شیراز در سه نوبت (8، 10:30 و 13) در مرکز جامع آزمون (شهر صدرا) در این تاریخ برگزار خواهد شد.

ثبت نام در این آزمونها از طریق مراجعه داوطلب به سامانه آموزش و توانمندسازی منابع انسانی وزارت بهداشت به آدرس الکترونیکی https://karmand.behdasht.gov.ir انجام خواهد شد. زمانبندی اجرایی شرکت در آزمون توجیهی بدو خدمت به شرح زیر می باشد:

شرح فعالیت پانزدهمین نوبت (حضوری)
 مهلت قبولی داوطلبان در آزمون های الکترونیک سامانه   آموزش و توانمندسازی کشوری و دریافت تیک سبز، بارگذاری سوگندنامه و قبولی در آزمون بسته اختصاصی توجیهی بدو خدمت (فصل هفتم) و بارگذاری نتایج قبولی در بسته اختصاصی توسط مسئولان آموزش
  تا ساعت 24
روز جمعه 12 مرداد 1403
 مهلت ثبت نام درآزمون جامع
15 تا 17 مرداد ماه 1403
 بازه زمانی دریافت کارت ورود به جلسه
از 23 مرداد ماه 1403
 زمان برگزاری آزمون جامع
25 مرداد ماه 1403

داوطلبان مدنظر داشته باشند که توجه به ضوابط زیر، جهت شرکت در آزمون نهایی توجیهی بدو خدمت الزامی می باشد:

1- داوطلبان متقاضی برای شرکت در آزمون های جامع تابستان 1403 که تا آخرین مهلت زمانی اعلام شده در جدول بالا کلیه شرایط ذکر شده را دارا باشند، امکان شرکت در آزمون توجیهی بدو خدمت حضوری را خواهند داشت. لازم به ذکر است؛ داوطلبان می بایست مقابل تمام مباحث موجود در دوره توجیهی بدو خدمت به جز مبحث آخر "نتیجه آزمون جامع توجیهی بدو خدمت در سامانه" تیک سبز دریافت کرده باشند در غیر اینصورت مشمول شرکت در آزمون جامع نخواهند بود.

2- منابع آزمون جامع به شرح زیر خواهد بود:
فصل اول: آشنایی با کلیات نظام سلامت و معرفی مجموعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی (25 سؤال)
فصل دوم: آشنایی با مباحث قانونی (قوانین حاکمیتی، عمومی و اختصاصی) (10 سؤال)
فصل سوم: آشنایی با مباحث اختصاصی در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی (25 سؤال)
فصل پنجم: مهارت های زندگی کاری در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی (4 سؤال)
فصل ششم: مفاهیم و ارزش های سازمانی در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی (6 سؤال)
3- هر کارمند از ابتدای استخدام، به مدت دو سال فرصت دارد که دوره توجیهی بدو خدمت را با موفقیت طی نماید؛ بنابراین این دوره به مدت حداکثر 24 ماه برای هر کارمند از ابتدای استخدام، فعال است و کارمندان میتوانند در این بازه، در یکی از آزمونهای جامع شرکت کرده و نمره قبولی را کسب نمایند.
4- داوطلبانی که در دوره های سال 1400 ثبت نام یا شرکت کرده اند، توجه نمایند که مهلت دو ساله آنها جهت شرکت در آزمون پایان یافته است. با توجه به بخشنامه ابلاغی وزارت و اطلاع رسانی های مکرر صورت گرفته ملزم به گذراندن کلیه فصول از ابتدا هستند. با توجه به بخشنامه ابلاغی در این مرحله نیز صرفاً یکسال دیگر مهلت خواهند داشت و این مهلت به هیچ عنوان تمدید نخواهد شد.
توجه: در خصوص کارکنانی که در مهلت قانونی دو ساله از مرخصی های استعلاجی، زایمان، بدون حقوق، تحصیلی و ... استفاده کرده اند، با تأیید کارگزینی محل خدمت امکان ادامه آزمون حداکثر به مدت یکسال تمدید گردید. لذا برای اتمام دوره و شرکت در آزمون جامع سریعاً اقدام نمایند.
- کارکنانی که به هر دلیل، قطع همکاری با دانشگاه داشته اند حتی در صورت بازگشت به کار، از دوره خارج شده و برای گذراندن دوره باید در یکی از دوره های جدید ثبت نام نمایند.
5- در صورتیکه کارمند در آزمون جامع دوره توجیهی بدو خدمت مردود شود، از شرکت در نوبت بعدی آزمون جامع توجیهی بدو خدمت محروم خواهد بود. تنها در صورتیکه پس از ثبت نام مشمولین شرکت در آزمون جامع، همچنان ظرفیت مازاد وجود داشته باشد، مردودین و غائبین آزمون قبل می توانند به صورت تکمیل ظرفیت، ثبت نام نمایند.
توجه: شرکت کنندگان در آزمون جامع توجیهی بدو خدمت در صورتی که برای بار دوم هم در آزمون مردود شوند، پس از پرداخت هزینه می توانند در دوره بعدی آزمون جامع شرکت نمایند.
6- روز و ساعت آزمون هر یک از دانشگاه‌ها و دانشکده‌ها در زمان ثبت‌نام در سامانه، برای داوطلبان قابل مشاهده و انتخاب خواهد بود. خواهشمند است داوطلبان گرامی در انتخاب محل و نوبت آزمون خود، دقت فرمایند.
داوطلبان باید قبل از پرینت کارت ورود به جلسه، عکس پرسنلی خود را در سامانه کارمند بارگذاری نمایند. به همراه داشتن پرینت کارت ورود به جلسه و کارت شناسایی معتبر (شناسنامه، کارت ملی و گواهینامه) در روز آزمون، الزامی است.
نکته: در صورت ایجاد هرگونه تغییر در ساعت یا روز آزمون، مراتب از طریق پیامک به اطلاع داوطلبان خواهد رسید.
نکته مهم: با توجه به اهمیت موضوع؛ خواهشمند است از صحت شماره تماس خود اطمینان حاصل فرمایید و همچنین عکس پرسنلی خود را در سامانه بارگذاری نمایید. در صورت عدم بارگذاری عکس پرسنلی و یا بارگذاری عکس نامناسب، از ورود شما به جلسه آزمون، جلوگیری خواهد شد.
توجه مهم: با توجه به اعمال تغییرات در روند آزمون های آتی به داوطلبان اکیداً توصیه می گردد چنانچه در آزمون مرداد ماه مشمول می باشند حتماً در آزمون شرکت نمایند.
- استفاده از پوشش مناسب اداری جهت حضور درجلسه آزمون الزامیست.