• 1403/05/02

برگزاری سومین جلسه خانگی قرائت قرآن کریم به همراه جلسه سلامت معنوی کارکنان و قرائت زیارت پرفیض عاشورا در دانشکده پیراپزشکی استهبان

به گزارش روابط عمومی دانشکده پیراپزشکی استهبان ؛
روز سه شنبه ۲ مردادماه پرسنل دانشکده پیراپزشکی، شبکه بهداشت درمان و آموزش و بیمارستان امام خمینی(ره) استهبان سومین جلسه قرائت و تفسیر قرآن کریم،جلسه سلامت معنوی و همچنین قرائت زیارت پرفیض عاشورا به همراه عزاداری سیدالشهدا در نمازخانه دانشکده پیراپزشکی استهبان به میزبانی خانم جعفری اصل برگزار شد.

در این مراسم معنوی بعد از تلاوت قرآن کریم توسط آقای کیانی، حجت الاسلام سیدمحسن رضوی نماینده ولی فقیه در دانشکده پیراپزشکی ضمن تشکر از کارکنان دانشکده پیراپزشکی، شبکه بهداشت و درمان و بیمارستان امام خمینی (ره) استهبان به تفسیر آیاتی از قرآن کریم پرداخت و شرکت‌کنندگان از قرائت و تفسیر قرآن بهره‌مند شدند.

سپس حجت‌الاسلام رضوی تفسیر باب هشتم و باب پانزدهم کتاب ارزشمند صحیفه سجادیه  در خصوص «صبر و حلم و بردباری در بیماری و شکرگزاری نعمت های خداوند به جای گلایه و شکایت» را بیان نمودند.

در ادامه ضمن قرائت زیارت عاشورای امام حسین (ع) توسط آقای کیانی و آقای قریحه به ذکر مصائب و مدیحه اهل بیت پرداختند و در ادامه سینه زنی اجرا شد.

حاضرین در پایان این مراسم مهمان سفره اهل بیت علیهم السلام با نیابت خانم جعفری مدیر گروه محترم اتاق عمل بودند.