• 1403/04/13

برگزاری جلسه کمیته های پوشش و اخلاق حرفه‌ای، شورای فرهنگی و کمیته سلامت معنوی کارکنان در دانشکده پیراپزشکی استهبان

به گزارش روابط عمومی دانشکده پیراپزشکی استهبان، جلسه کمیته های پوشش و اخلاق حرفه‌ای، شورای فرهنگی و کمیته سلامت معنوی کارکنان در با حضور اعضا در تاریخ ۱۲ تیر ماه در دفتر ریاست دانشکده برگزار گردید.
در جلسه کمیته پوشش و اخلاق حرفه‌ای ضمن بررسی مصوبات جلسه گذشته پیرامون مسائل و مواردی که توسط اعضا مطرح شد بحث و تبادل نظر شد.
در ادامه جلسه شورای فرهنگی دانشکده مصوبات جلسات گذشته بررسی و روند پیشرفت آن مورد تخیلی قرار گرفت در ادامه ریاست دانشکده ضمن تاکید بر استفاده حداکثری از ظرفیت دانشجویان در امور فرهنگی دانشکده تاکید داشتند.
با توجه به در پیش بودن ماه محرم برنامه ریزی لازم در این خصوص انجام شد.
در پایان در جلسه کمیته سلامت معنوی کارکنان طبق مصوبات قبل مقرر گردید با هماهنگی با اساتید برجسته معارف، جلسات معنوی تفسیر صحیفه سجادیه به همراه جلسات خانگی قرآن در دانشکده برگزار گردد.