• 1403/07/09

افتتاح سالن اجتماعات دانشجوی شهید خلیل سامان دانشکده پیراپزشکی استهبان

افتتاحیه

به گزارش روابط عمومی دانشکده پیراپزشکی استهبان، به مناسبت هفته دفاع مقدس مقارن ساعت ۹:۳۰ امروز دوشنبه مورخ ۹ مهر ۱۴۰۳، با حضور رئیس دانشکده، فرماندار شهرستان استهبان، رئیس شبکه بهداشت و درمان و آموزش، رئیس بیمارستان امام‌ خمینی(ره)، رئیس بنیاد شهید، جانشین فرماندهی سپاه پاسداران ، شهردار و رئیس شورای شهر شهرستان استهبان و هیات همراه شان، سالن اجتماعات دانشجوی شهید خلیل سامان دانشکده پیراپزشکی استهبان افتتاح و به بهره برداری رسید.

افتتاحیه

در آئین این افتتاحیه دکتر مائده مطوس، رئیس دانشکده، از کلیه دست اندرکاران راه اندازی این سالن اجتماعات و حمایت های دانشگاه علوم پزشکی شیراز جهت تجهیز این سالن، تقدیر و تشکر نموده و معروض داشت: «این سالن اجتماعات با ظرفیت ۱۰۰ نفر، با توجه به تعداد دانشجویان از مهمترین اولویت ها و نیاز ضروری دانشکده بوده است و اظهار امیدواری نمود که افتتاح این سالت اجتماعات گامی موثر در برگزاری هرچه بهتر کلیه جلسات فرهنگی، آموزشی و پژوهشی در سطح دانشکده باشد‌.

افتتاحیه

در ادامه جناب آقای قاضی زاده رئیس محترم بنیاد شهید از خصوصیات اخلاقی و خاطرات دفاع مقدس در مورد شهید خلیل سامان یاد کردند.

افتتاحیه

سپس جانشین فرماندهی سپاه پاسداران، دکتر محمدامین تواضع رئیس شبکه بهداشت و درمان و مهندس پرچمی رئیس شورای شهر شهرستان استهبان نیز سخنانی را بیان نمودند.

افتتاحیه

این مراسم با سخنرانی خواهر شهید خلیل سامان و زنده کردن یاد و خاطره شهید و تقدیر ایشان از مسئولین و دست اندرکاران برگزاری این افتتاحیه و اهدا لوح تقدیر از طرف دانشکده به ایشان، به پایان رسید.

افتتاحیه

بعد از مراسم حضار از ساختمان جدید آموزشی که جهت اضافه نمودن رشته‌های پرستاری و فوریت های پزشکی آماده شده است بازدید به عمل آوردند.