• 1403/05/17

ادامه برگزاری جلسات کمیته سلامت معنوی کارکنان در دانشکده پیراپزشکی استهبان

به گزارش روابط عمومی دانشکده پیراپزشکی استهبان، جلسه کمیته سلامت معنوی کارکنان با حضور اعضا در تاریخ ۱۶ تیر ماه در دفتر ریاست دانشکده برگزار گردید.در این جلسه ضمن بررسی مصوبات جلسه گذشته، ضمن گزارش اقدامات صورت گرفته طبق مصوبات جلسات گذشته مقرر گردید برگزاری جلسات خانگی قرآن به همراه تفسیر صحیفه سجادیه به صورت یک هفته در میان روزهای سه شنبه در دانشکده ادامه پیدا کند.

در ادامه پیرامون موضوع اردوی زیارتی کارکنان مطالبی توسط رییس دانشکده مطرح شد و مقرر گردید هماهنگی های لازم جهت برگزاری اردو زیارتی و برگزاری کلاسهای معنوی در اردو با مسئولین مربوطه صورت پذیرد.

در پایان نیز جهت برگزاری نماز جماعت در دانشکده، حاضرین نظرات و برنامه‌های پیشنهادی خود را جهت برگزاری پر شور نماز جماعت ارائه نمودند و مقرر گردید نظرسنجی از همکاران در خصوص عوامل موثر در تشویق همکاران به حضور در نماز جماعت دانشکده صورت پذیرد.