• 1403/07/03
جلسات خانگی قرآن

برگزاری پنجمین جلسه خانگی قرائت قرآن کریم و بزرگداشت هفته دفاع مقدس در دانشکده پیراپزشکی استهبان

به گزارش روابط عمومی دانشکده پیراپزشکی استهبان ؛

روز سه شنبه ۳ مهرماه پرسنل دانشکده پیراپزشکی، شبکه بهداشت درمان و آموزش و بیمارستان امام خمینی(ره) استهبان، پنجمین جلسه قرائت و تفسیر قرآن کریم، در نمازخانه دانشکده پیراپزشکی استهبان برگزار شد.

جلسات خانگی قرآن

در این مراسم معنوی بعد از تلاوت قرآن کریم توسط امام جمعه محترم شهرستان استهبان جناب آقای حجت الاسلام محمد جعفر ساجدی ضمن تشکر از پرسنل مجموعه به تفسیر آیات قرآن کریم پرداخت و شرکت‌کنندگان از قرائت و تفسیر قرآن بهره‌مند شدند.

دفاع مقدس

در ادامه جناب آقای مقتدری رزمنده هشت سال دفاع مقدس با بیان اینکه ما شرایط امروز کشور را مدیون شهدا و رزمندگان هشت سال دفاع مقدس هستیم و اینکه شهدا و رزمندگان با فداکاری خود امنیت در جامعه فراهم کردند و همچنین خاطراتی از عملیات جنگی بیان نمودند.

حاضرین در پایان این مراسم مهمان سفره اهل بیت علیهم السلام بودند.