جلسه وحدت حوزه و دانشگاه در دانشکده پیراپزشکی استهبان برگزار شد
جلسه وحدت حوزه و دانشگاه در دانشکده پیراپزشکی استهبان برگزار شد
جلسه وحدت حوزه و دانشگاه در دانشکده پیراپزشکی استهبان برگزار شد
جلسه وحدت حوزه و دانشگاه به مناسبت سالروز شهادت آیت الله مفتح با حضور دکتر مطوس و معاونین و دانشجویان دانشکده پیراپزشکی استهبان و همچنین حجتالاسلام والمسلمین حاج آقا شاهسونی ریاست حوزه علمیه شهرستان استهبان، حجتالاسلام والمسلمین حاجآقا حسینی نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران شهرستان استهبان و حجتالاسلام والمسلمین حاج آقا مطهری نیا ریاست سازمان تبلیغات و جمعی از اساتید و طلاب حوزه علمیه در دانشکده پیراپزشکی استهبان برگزارشد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده پیراپزشکی استهبان،رئیس حوزه علمیه در این مراسم به اهمیت وحدت حوزه و دانشگاه اشاره و اظهار داشت:سفارش و تاکید امامین انقلاب نسبت به اهمیت وحدت این دو قشر فاخر جامعه وظیفه و مسئولیت ما را در این زمینه سنگین تر کرده است.
حجتالاسلام والمسلمین حاج آقا شاهسونی، شهید مفتح را پیشگام وحدت حوزه و دانشگاه دانست و اظهار کرد: طلاب در حوزه و دانشجویان در دانشگاه وظیفه بسیار سنگینی در تحقق بیانیه گام دوم انقلاب دارند.
وی حوزه و دانشگاه را دو بال پرواز علمی برای پیشرفت جامعه و کشور دانست و افزود: حوزویان در صیانت از حوزه دین و معرفت افزایی و مقابله با هجمه شبهات و دانشگاهیان در پیشرفت های علمی،تکنولوژی صنعت و تولید علم پیشگام و ثابت قدم هستند.
رئیس حوزه علمیه بیان این که پژوهش ها و تحقیقات نتیجه محور می تواند کمک کار دستگاه های اجرایی باشد گفت:جامعه دانشگاهی به ویژه اساتیدمی توانند در برون رفت از چالش های فرهنگی،اقتصادی،سیاسی و اجتماعی شهرستان استهبان موثر واقع شوند.
در ادامه این مراسم، دکتر مائده مطوس سرپرست دانشکده پیراپزشکی نیز ضمن تسلیت ایام شهادت حضرت زهرا (س)، گفت: در ابتدای یاد و خاطره شهید مفتح رئیس دانشکده الهیات دانشگاه تهران را گرامی میداریم. سابقه وحدت حوزه و دانشگاه به اندازه سابقه انقلاب اسلامی است. اگر قرار است تمدن نوین اسلامی شکل بگیرد، باید جنبه مادی و معنوی را در نظر گرفت. کمتر کسی به تعامل بین حوزه و دانشگاهها انتقاد داشته است. یکی از غفلتهای ما جدایی علوم دینی و غیر دینی است که به فرموده آقای جوادی آملی جدایی به این معنا وجود نداشته و تمامی علوم ما دینی است.
وی تاکید کرد: نباید دو رویکرد جداگانه را در حوزه و دانشگاه در نظر بگیریم یعنی استاد حوزوی نباید فقط به علوم معنوی بپردازد و استاد دانشگاه هم نباید فقط به علوم مادی بنگرد. رویکرد درست این است که نگاه یکجا به این دو مساله داشته باشیم.
در پایان دانشجویان و طلاب نیز نقطه نظرات خود را در این نشست بیان کردند.
نظر دهید