• 1401/11/23
دانشکده پیراپزشکی استهن

پیام خوش آمد گویی ریاست محترم دانشکده پیراپزشکی استهبان به دانشجویان جدید الورود

متن پیام بدین شرح است :
سپاس خداوندی را که انسان را به زیور علم و دانایی آراسته و رحمت بی پایان خود را بر وی ارزانی داشته است و اهداء سلام و صلوات بر پیشگاه پیامبر اکرم (ص) و خاندان پاک و مطهرش .
ورود دانشجویان جدید الورود را به عرصه علم و معرفت که توام با رشد و بالندگی نظام مقدس جمهوری اسلامی است خوش آمد می گویم.دانشگاه ها به عنوان کانون امید به پیشرفت و تعالی جامعه وظیفه تولید علم و آگاهی را بر عهده دارند و این مهم با سخت کوشی ، جدیت و پشتکار اساتید و شما دانشجویان عزیز رقم خواهد خورد.دانشکده پیراپزشکی استهبان با اعتقاد به وفاق و تلاش عمومی برای توسعه ی هر چه بیشتر علمی ، آموزشی ، فرهنگی و ترویج فرهنگ اسلامی تمام مساعی خود را در جهت شکوفایی استعدادها و خلاقیت دانشجویان صرف خواهد نمود تا دستیابی به یک مرکز پویا و بالنده در خور نظام مقدس ممکن گردد.
مایه سر بلندی و خرسندی است که ورود شما عزیزان را به دانشکده پیراپزشکی استهبان خوش آمد گفته و خداوند منان را شاکرم که افتخار خدمتگزاری به شما عزیزان را به ما ارزانی کرده است و در نهایت از محضر آفریدگار حکیم استمرار توفیقاتتان را در جمیع جهات خواستارم. دکتر محمد حسین فدایی