• 1402/09/27
پیام تسلیت سرپرست دانشکده پیراپزشکی استهبان به مناسبت شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)

السلام علیک یا فاطمه الزهرا (س) یا بنت رسول الله(ص)
فاطمیه روزهای حزن و اندوه اهل بیت(ع) در مصیبت جانگداز مادر رسالت و همسر ولایت، حضرت زهرای مرضیه (سلام الله علیها) است. روزهای غمبار و اندوهناکی که شیعیان جهان به یاد برترین بانوی زنان عالم به سوگ نشسته و در مظلومیت ایشان می‌گریند و از پایداری او درس استقامت و مبارزه با ظلم فرا می‌گیرند.
شهادت حضرت زهرا (سلام الله علیها) آموزه‌ای متعالی در باب ولایتمداری و دفاع از ارزش‌های ناب اسلام محمدی (صلی الله علیه و آله وسلم) برای همه ماست.
اینجانب با اندوه فراوان، فرارسیدن ایام سوگواری فاطمیه و سالروز شهادت اسوه زنان دوعالم، حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) را به محضر مبارک حضرت ولی عصر (عج الله تعالی فرجه الشریف)، مقام معظم رهبری (مد ظله العالی)، همه رهروان راه حق و حقیقت و همچنین اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشکده پیراپزشکی استهبان تسلیت عرض نموده و از خداوند متعال توفیق تفکر و تعمق در سیره زندگانی بزرگان دین مبین اسلام را مسئلت دارم.
ان شاء الله همواره بتوانیم ایشان را از جهت خردمندى، فرزانگى، عقل و معرفت الگو وسرمشق قرار داده و در زمره پیروان راستین مکتب انسان ساز اسلام باشیم.