• 1403/03/25
پیام تسلیت رئیس دانشکده پیراپزشکی استهبان به مناسبت شهادت امام محمد باقر (ع)

به گزارش روابط عمومی دانشکده پیراپزشکی استهبان، دکتر مائده مطوس به مناسبت شهادت امام محمد باقر (ع) پیامی تسلیت صادر نمود.

در این پیام آمده است:بسمه تعالیامام محمد باقر (ع) نمونه کامل علم و زهد بوده و نام گرانقدرشان همواره بر تارک فرهنگ شیعه می درخشد چراکه نقش و تاثیر شگرفی بر گسترش علوم نبوی داشتند. امام محمد باقر (ع) با بنیان گذاری نهضت علمی علوی بر غنای گنجینه دانش مسلمانان افزوده و فصل جدیدی را فراروی تاریخ اسلام گشودند.اینجانب فرارسیدن سالروز شهادت حضرت امام محمد باقر علیه السلام را به محضر حضرت ولی‌عصر ارواحنافداه، مقام معظم رهبری(مدظله العالی) و تمامی شیعیان و محبین آن حضرت خانواده دانشکده پیراپزشکی استهبان تسلیت و تعزیت عرض می‌نماییم‌ و از خداوند منان توفیق قرارگرفتن در زمره پیروان راستین آن حضرت را مسئلت دارم.

دکتر مائده مطوس