• 1401/02/13

پیام تبریک محمد حسین فدایی رئیس شبکه بهداشت درمان و آموزش به مناسبت عید سعید فطر

دکتر محمدحسین فدایی رئیس شبکه بهداشت درمان و آموزش استهبان  در پیامی فرا رسیدن عید سعید فطر را تبریک و تهنیت گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پیراپزشکی استهبان : متن پیام تبریک دکتر محمدحسین فدایی به شرح زیر است:

به نام خداوند روشن ضمیر

عید فطر پایان یک ماه و آغاز یک راه است. پایان ماه اشک‏ها و لبخندها، رحمت‏ها و انتظارها، عفوها و استغفارها و فصلی برای شکفتن و ترنمّی برای بازیافتن خود گمشده انسان.
عید سعید فطر، تحفه خداوند متعال به مؤمنانی است که با روزه به غبارروبی خانه دل پرداخته، پلیدی را از جان خود بیرون رانده و به جای آن اخلاص و ایمان را جایگزین کرده اند. حقیقتاً این عید خجسته روز تولد و شکفتن دوباره انسان است.
اینجانب، با آرزوی قبولی طاعات و عبادات در ماه مبارک رمضان و ضمن تبریک عید سعید فطر، عید بزرگ اسلامی را به پیشگاه حضرت ولیعصر (عج)، رهبر معظم انقلاب اسلامی و همه هموطنان بخصوص دانشجویان، اساتید و کارکنان  گرامی تبریک عرض کرده و از خداوند متعال، رستگاری و عزت و کرامت همگان را مسئلت دارم.