• 1402/10/14
پیام تبریک سرپرست دانشکده پیراپزشکی استهبان به مناسبت ولادت حضرت زهرا (س) و گرامیداشت شهادت حاج قاسم سلیمانی

به گزارش روابط عمومی دانشکده پیراپزشکی استهبان؛دکتر مائده مطوس سرپرست دانشکده پیراپزشکی استهبان به مناسبت ولادت حضرت زهرا (س) و گرامیداشت شهادت حاج قاسم سلیمانی پیامی صادر کرد.
متن پیام به شرح زیر است:
حضرت صدیقه طاهره(س) تجلیگاه مهربانی و فیض هدایت خداوند است. تبلور آموزه‌های نجات‌بخش اسلام و پیوند دو رکن درخشان نبوت و امامت به برکت وجود ایشان است، فصل فصل زندگی این یگانه یادگار رسول گرامی اسلام(ص)، مکتبی برای رشد و تعالی تمامی زنان جهان بویژه زن مسلمان در همه ادوار تاریخ است.
اگر زنان مسلمان ایران توانستند با حضور حماسی خود در عرصه‌های فرهنگی و اجتماعی، معنای نوینی را از زن مسلمان در پیش روی جهانیان آشکار کنند، به سبب الگو قرار دادن حضرت زهرا(س) است. روز زن در واقع تجدید میثاقی است با ارزش‌های اسلامی در خصوص بانوان، که به شکل کامل در شخصیت و سیره حضرت فاطمه(س) متجلی گشته است.
تقارن این روز عظیم با سالروز شهادت مظلومانه، غریبانه و در عین حال افتخار آمیز،قهرمان ،پهلوان ،مالک اشتر ایران، سردار دلها و مرد میدان شهید حاج قاسم سلیمانی شهید جاویدی که عمر پربرکت خویش را صرف خدمت خالصانه به ایران و اسلام و صلح و امنیت نمود و همواره داوطلب حضور در سخت‌ترین، پیچیده‌ترین و خطرناک‌ترین میدان‌های دفاع و جهاد بود، سرباز بی ادعای ولایت و جان بر کف برای حفظ اسلام و ایران، رشادت و جانفشانی کرد و تا ابد در دل تاریخ جهان اسلام زنده خواهد ماند، نشان میدهد که سلیمانی ها، پرورش یافته مکتب اهل بیت(علیه السلام )فقط یک فرد نیستند، یک تفکرو اعتقاداند،که با خون خود درخت اسلام را آبیاری میکنند .
اینجانب ضمن گرامیداشت ولادت سرور بانوان دوعالم ،سالگرد شهادت این قهرمان ملت را به پیشگاه آقا امام زمان (عج) و مقام معظم رهبری(حفظه الله) و همه دوستداران آن عزیز، به ویژه دانشگاهیان فرهیخته و آگاه تبریک و تسلیت عرض مینماید ،انشاالله رهروی راه این شهید گرانقدر و یاران شهیدش باشیم.