• 1403/06/31

پیام تبریک رئیس دانشکده پیراپزشکی به مناسبت فرا رسیدن میلاد پیامبر اعظم و هفته دفاع مقدس

رئیس دانشکده پیراپزشکی استهبان با صدور پیامی فرا رسیدن میلاد پیامبر اعظم(ص)، امام جعفرصادق(ع) و هفته دفاع مقدس را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پیراپزشکی استهبان، در متن پیام دکتر مائده مطوس رئیس دانشکده آمده است: میلاد پرخیر و برکت پیامبر اسلام حضرت محمد (ص) و امام جعفر صادق (ع) را به همه مسلمانان و شیعیان گرامی تبریک عرض می‌کنم. این روزها یادآور عظمت و صداقت پیامبری است که با پیام الهی، روشنی و هدایت را برای بشر به ارمغان آورد و همچنین امام صادق (ع) که علم و دانش را در سایه‌سار ایمان و تقوا ترویج کرد.

همچنین هفته دفاع مقدس را گرامی می‌داریم؛ هفته‌ای که یادآور ایثار و فداکاری شهیدان و جانبازان عزیز است. بی‌شک این عزیزان با جانفشانی و دلیری خود، در برابر ظلم و ستم ایستادند و راه را برای آینده‌ای روشن هموار کردند.

باشد که همگی ما در پیروزی‌ها و سختی‌ها، ادامه‌دهنده راه آنان باشیم و با عشق و ایمان، در خدمت به اسلام و میهن‌مان تلاش کنیم.

دکتر مائده مطوس