• 1403/05/30

روز معرفی دانشگاه در دانشکده پیراپزشکی استهبان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشکده پیراپزشکی استهبان؛
ویژه برنامه‌'' روز معرفی دانشگاه '' با استقبال  دانش آموزان، والدین، معلمان و سایر گروه ها ، به مدت ۱ روز در دانشکده پیراپزشکی برگزار شد.

در قالب این برنامه، بازدیدکنندگان از نزدیک با ویژگی ها و ظرفیت های متنوع هر دانشکده و رشته آشنا شدند.
همزمان ، نشست هایی با حضور کارشناسان هر رشته و مشاور تحصیلی ترتیب یافت و دانش آموزان و والدین در یک فضای صمیمی با مسئولین دانشکده به گفتگو پرداختند.
الهام نادرزاده، مسئول استعدادهای درخشان دانشکده پیراپزشکی استهبان، کمک برای انتخاب رشته هوشمندانه و آگاهانه ، در اختیار قراردادن اطلاعات موثق، صحیح و کافی از رشته ها و معرفی توانمندی ها و ظرفیت های دانشکده را ، از اهداف این برنامه برشمرد.

آشنایی با دانشکده، گروه های آموزشی و رشته های تحصیلی؛ بازدید از امکانات دانشکده ها(آزمایشگاه ، اتاق پراتیک و ...) ، آشنایی با امکانات رفاهی و فرهنگی دانشجویی ، از دیگر بخش های برنامه '' روز معرفی دانشگاه '' بود.

دانشجویان در دانشکده پیراپزشکی استهبان مشغول به تحصیل در رشته‌های علوم آزمایشگاهی، هوشبری و اتاق عمل می باشند.