• 1403/04/18

جشنواره ملی تجارب برتر پاسخگویی اجتماعی در نظام سلامت

با سلام و احترام؛

پیرو نامه شماره 413 / 523 / د مورخ 1403 / 03 / 23 به استحضار می رساند، کارگروه کشوری پاسخگویی اجتماعی و عدالت آموزشی در نظر دارد در راستای تحقق اهداف برنامه جامع عدالت، تعالی و بهره وری در آموزش علوم پزشکی و شعار سال و نیز نهادینه سازی موضوع مشارکت اثربخش دانشگاهیان در حل مسائل و مشکلات جامعه «اولین جشنواره ملی تجارب برتر پاسخگویی اجتماعی در نظام سلامت» را با هدف احصاء اقدامات شاخص و فاخر دانشگاه / دانشکده های علوم پزشکی در حوزه مسئولیت اجتماعی و به اشتراک گذاری تجارب برتر در مرداد ماه سال جاری برگزار نماید. شایسته است دستور فرمایید ضمن اطلاع رسانی به اعضای هیأت علمی، گروه های آموزشی، دانشجویان و کارکنان از مجاری مرتبط اقدامات و تجارب برتر آن دانشگاه / دانشکده به همراه مستندات حداکثر تا تاریخ 14/ 04 / 1403 در سامانه مدیریت دانش به آدرس idea.sums.ac.ir ثبت شود.

امید است؛ فعالیت های اجتماعی دانشگاه در «کتاب تجارب برتر پاسخگویی اجتماعی دانشگاهیان» درس آموز باشد.

پیوست- فرم ارسال تجارب برتر و شیوه نامه نخستین جشنواره ملی تجارب پاسخگویی اجتماعی در نظام سلامت به پیوست خدمتتان ارسال گردید.

پیوست 1

پیوست 2