• 1403/03/20
بکارگیری 2 نفر نیروی فضای سبز شرکتی مذکر(آقا) در دانشکده پیراپزشکی استهبان

شرایط عمومی :

1-1. داشتن تابعیت ایران

1-2. اعتقاد به دین مبین اسلام یا یکی از ادیان شناخته‌ شده در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران

1-3. التزام به قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران

1-4. انجام خدمت دوره ضرورت یا معافیت قانونی برای مردان

1-5. داشتن سلامت جسمانی و روانی و توانایی برای انجام کاری که بکارگیری می‌شوند(درمرحله اول به تشخیص شورای طب کار و  در صورت صلاحدید دانشگاه در مرحله بعد ارجاع به کمسیون پزشکی دانشگاه).

1-6. عدم اعتیاد به دخانیات و مواد مخدر

1-7. نداشتن سابقه محکومیت جزایی موثر

1-8. عدم وجود هرگونه ممنوعیت استخدام در دستگاه‌های اجرایی توسط آراء مراجع قضایی و ذیصلاح.

1-9.بومی بودن متقاضی

1-10. داوطلبان نباید جزء نیروهای بازخرید خدمت و همچنین بازنشسته دستگاه‌های اجرایی باشند.

1-11 . دارا بودن مدرک تحصیلی حداقل دیپلم

1-12.داشتن حداقل سن 18 سال و حداکثر 35 سال (اولین روز ثبت نام )

1-13:نیروی مورد نیاز صرفا مذکر(آقا) میباشد.

تبصره: موارد ذیل به شرط ارائه تأییدیه های معتبر، به حداکثر سن مقرر اضافه خواهد شد:

1. -   سایر مشمولین سهمیه 25 درصد و 5 درصد در صورت ثبت نام در آزمون، مکلف به رعایت حداکثر سن‌های اعلام شده در ذیل می‌باشند، در غیراین صورت از ادامه فرایند بکارگیری حذف خواهند شد.

- پدر و مادر و همسر و برادر و خواهر شهید به میزان پنج سال

- داوطلبانی که در جبهه ها به طور داوطلبانه خدمت نموده اند به میزان حضور در جبهه و همچنین مدت زمان بستری شدن و یا استراحت پزشکی رزمندگان داوطلب در اثر مجروحیت در جبهه ها

1. -  سنوات قراردادی داوطلبان قراردادی شاغل در موسسات تابعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی (اعم از قراردادکار معین و پزشک خانواده و قرارداد مشاغل کارگری) حداکثر به میزان 15 سال (طبق سابقه بیمه قابل قبول).
  2. -   سنوات شرکتی داوطلبان شرکتی شاغل که به صورت غیرمستقیم و از طریق شرکت­های پیمانکاری طرف قرارداد با موسسات تابعه وزارت بهداشت ، به خدمت اشتغال دارند، حداکثر به میزان 15 سال(طبق سابقه بیمه قابل قبول)
  3. -   سنوات قراردادی یا شرکتی داوطلبانی که در سالهای گذشته به صورت قرارداد تمام وقت (در موسسات تابعه وزارت بهداشت و یا شرکت­های پیمانکاری طرف قرارداد آنها به خدمت اشتغال داشته­اند و با موسسه قطع همکاری نموده­اند حداکثر به میزان 5 سال (طبق سابقه بیمه قابل قبول)
  4. -  به استناد بند الف ماده 15 قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت مصوب 19/8/1400 مجلس شورای اسلامی به ازاء تاهل و نیز داشتن هر فرزند یکسال تا حداکثر ۵ سال به سقف محدودیت سنی اضافه می شود.
  5. -  مدت خدمت سربازی انجام شده.

نکته: مجموع سنوات اضافه شده به سن داوطلبان در هر حال از 15 سال بیشتر نخواهد بود.

داوطلب باید پیش از زمان ثبت نام، کلیه مفاد این آگهی را مطالعه و پس از اطمینان از مشمولیت ثبت نام ، مدارک زیر تهیه و در زمان ثبت نام ارائه نماید :

1) دو قطعه عکس 4*3 جدید

2) ارائه اصل و تصویر کارت ملی (پشت و رو )

3) ارائه اصل و تصویر تمام صفحات شناسنامه

4) ارائه اصل و تصویر کارت پایان خدمت و یا معافیت جهت متقاضیان مرد

5) ارائه اصل و تصویر مدرک تحصیلی و یا گواهی فراغت از تحصیل یا گواهینامه موقت تحصیلی

6) تکمیل فرم ثبت نام تایید توسط داوطلب

7)یکعدد پوشه و گیره