• 1403/06/07

برگزاری چهارمین جلسه خانگی قرائت قرآن کریم و قرائت زیارت پرفیض عاشورا در دانشکده پیراپزشکی استهبان

به گزارش روابط عمومی دانشکده پیراپزشکی استهبان ؛
روز سه شنبه ۶ شهریورماه پرسنل دانشکده پیراپزشکی، شبکه بهداشت درمان و آموزش و بیمارستان امام خمینی(ره) استهبان،بعد از اقامه نماز جماعت مغرب و عشا ، چهارمین جلسه قرائت و تفسیر قرآن کریم و همچنین قرائت زیارت پرفیض عاشورا به همراه عزاداری سیدالشهدا در نمازخانه دانشکده پیراپزشکی استهبان برگزار شد.

در این مراسم معنوی بعد از تلاوت قرآن کریم توسط قاری محترم جناب آقای نوبختی، جناب آقای استاد گنجی آزاد ضمن تشکر از پرسنل مجموعه به تفسیر آیاتی از سوره حجرات قرآن کریم پرداخت و شرکت‌کنندگان از قرائت و تفسیر قرآن بهره‌مند شدند.

در ادامه ضمن قرائت زیارت عاشورای امام حسین (ع) توسط آقای باقری به ذکر مصائب و مدیحه اهل بیت پرداختند.

در پایان دکتر مائده مطوس ضمن عرض تسلیت به مناسبت اربعین حسینی، سخنانی به مناسبت هفته دولت و روز کارمند بیان نمودند و با اهدای هدایایی، روز کارمند را به همه پرسنل دانشکده تبریک گفتند.

حاضرین در پایان این مراسم مهمان سفره اهل بیت علیهم السلام بودند.