• 1403/03/30
برگزاری نخستین جلسه خانگی قرائت قرآن کارکنان دانشکده پیراپزشکی استهبان

به گزارش روابط عمومی دانشکده پیراپزشکی استهبان ؛

در دهه ولایت و امامت جمعی از کارکنان دانشکده پیراپزشکی و شبکه بهداشت درمان و آموزش نخستین جلسه قرائت قرآن خود را در نمازخانه دانشکده پیراپزشکی استهبان برگزار کردند.

در این نشست بعد از تلاوت قرآن کریم توسط آقای استخری و حجت الاسلام ساجدی امام جمعه محترم شهرستان استهبان، ضمن تشکر از کارکنان دانشکده پیراپزشکی به تفسیر آیاتی از قرآن پرداخت و شرکت‌کنندگان از قرائت و تفسیر قرآن بهره‌مند شدند.

گفتنی است هر ماه جلسات قرائت قرآن کارکنان دانشکده در منزل همکاران برگزار می شود. این جلسات شامل تلاوت قرآن و سخنرانی در زمینه های قرآنی و اجتماعی می باشد.