• 1402/11/09
برگزاری مراسم میلاد حضرت علی علیه السلام و روز مرد و گرامیداشت دهه فجر در دانشکده پیراپزشکی استهبان

به گزارش روابط عمومی دانشکده پیراپزشکی استهبان ۹ بهمن ماه جشن میلاد با سعادت مولی الموحدین، حضرت علی (ع) و بزرگداشت مقام پدر با حضور مسئولین و جمعی از کارکنان دانشکده در نمازخانه برگزار شد.
در ابتدا دکتر مائده مطوس سرپرست دانشکده پیراپزشکی استهبان در این مراسم ضمن تبریک روز پدر و ولادت امام علی (ع) به مسلمانان و شیعیان جهان اظهار کرد: خصایل و شخصیت حضرت علی (ع) دریای بیکرانی است که قابل توصیف نبوده و نمی توان به عمق آن دست یافت و همچنین افزود: جایگاه پدر در خانواده و جامعه نقشی بی بدیل و بدون جایگزین بوده و قرار گرفتن هرکس در این جایگاه، بار سنگینی را بر دوش او قرار خواهد داد.
در ادامه سرپرست دانشکده اظهار داشت دهه مبارک فجر به عنوان نماد اراده ملت عدالت طلب و خاستگاه تبلور ارزشهای اسلامی و ملی، نمود به ثمر رسیدن ایثار و از جان گذشتگی مردم آزاده ی ایران زمین است که در برابر خودکامگی، شخص محوری و ذلت پذیری به پا خواسته و انقلاب اسلامی ایران را به سرمنزل مقصود رساندند.در پایان نیز در مورد اهمیت شرکت در انتخابات مجلس پیش رو سخنانی را بیان نمودند.
سرهنگ احمدی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه پاسداران هم ضمن تبریک میلاد حضرت علی علیه السلام و تبیین زندگی ایشان، سخنانی پیرامون اهمیت شرکت در انتخابات را بیان نمودند.و در آخر مراسم پرسش و پاسخ و کرسی آزاد اندیشی نیز برگزار شد.