• 1403/04/19

برگزاری دومین جلسه خانگی قرائت قرآن کریم،کارکنان دانشکده پیراپزشکی استهبان

به گزارش روابط عمومی دانشکده پیراپزشکی استهبان ؛
روز سه شنبه ۱۹ تیرماه (روز چهارم محرم) پرسنل دانشکده پیراپزشکی، شبکه بهداشت درمان و آموزش و بیمارستان امام خمینی(ره) استهبان دومین جلسه قرائت و تفسیر قرآن کریم و همچنین قرائت زیارت پرفیض عاشورا به همراه عزاداری سیدالشهدا در نمازخانه دانشکده پیراپزشکی استهبان به میزبانی خانم اسد نژاد برگزار شد.

در این مراسم معنوی بعد از تلاوت قرآن کریم توسط آقای استخری و حجت الاسلام ساجدی امام جمعه محترم شهرستان استهبان، ضمن تشکر از کارکنان دانشکده پیراپزشکی، شبکه بهداشت و درمان و بیمارستان امام خمینی (ره) استهبان به تفسیر آیاتی از قرآن پرداختو شرکت‌کنندگان از قرائت و تفسیر قرآن بهره‌مند شدند.

در ادامه ضمن قرائت زیارت عاشورای امام حسین (ع) توسط امام جمعه محترم استهبان به ذکر مصائب و مدیحه اهل بیت پرداخته و در ادامه سینه زنی اجرا شد.

حاضرین در پایان این مراسم مهمان سفره اهل بیت علیهم السلام بودند.