• 1403/01/13
پیام تسلیت سرپرست دانشکده پیراپزشکی استهبان به مناسبت شهادت مظلومانه حضرت علی (ع)

دکتر مائده مطوس سرپرست دانشکده پیراپزشکی استهبان طی پیامی سالروز شهادت مولای متقیان حضرت علی(ع)، عدالت مجسم و قرآن ناطق که ابنای روزگار تاب و تحمل عدالت ایشان را نداشتند را به کلیه ارادتمندان ،کارکنان و دانشجویان دانشکده پیراپزشکی استهبان تسلیت گفت.
متن پیام بدین شرح است:

ماه مبارک رمضان فرصتی ارزشمند برای کسب فضایل است و  شبهای قدر چشمه‌های جوشان خیرات و برکات هستند که انسانهای تشنه معرفت وآگاهی را به میهمانی زلال خویش فرا می خواند.
استغفار و توبه یکی از اعمال مهم در طول ماه مبارک رمضان و به ویژه لیالی قدر است، بی تردید این شب بهترین زمان برای بازگشت وتوبه از گناهان و زدودن زنگار از دل به منظور آمادگی برای وصال یار است.
تقارن شهادت امیر مومنان این مظهر عدالت، آزادگی و جوانمردی که در سرتاسر عمر پر برکتشان بدون هیچ دلبستگی به لذایذ دنیوی پاسدار اخلاق، حرمت و کرامت انسانی بودند و مظلومانه با شمشیر تحجر و جهالت شهید شدندبا شب های قدر ما را بیشتر به خویشتن خویش برای ادامه حیاتی علی وار به تذکر و تامل و تفکر فرا می خواند.

بی تردید تامل بیشتر جامعه دانشگاهی ما به سبک زندگی امیر مومنان و ائمه اطهار به ویژه در این ایام می تواند راهگشای بسیاری از مشکلات جامعه باشد.
 اینجانب  ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات تمامی مسلمان به ویژه دانشجویان و کارکنان محترم دانشکده پیراپزشکی استهبان در این ماه پر خیر و برکت، فرا رسیدن ایام شهادت مولی الموحدین حضرت علی (ع)، را به عاشقان و دلسوختگان آن حضرت تسلیت عرض می نمایم.

دکتر مائده مطوس