• 1403/02/09
همایش پیاده روی، نشست بصیرتی در محل آبشار مصنوعی به مناسبت هفته سلامت و گرامیداشت سالروز تاسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی

به گزارش روابط عمومی دانشکده پیراپزشکی استهبان، به مناسبت هفته سلامت همایش پیاده روی، نشست بصیرتی به صرف صبحانه در محل آبشار مصنوعی به مناسبت هفته سلامت و گرامیداشت سالروز تاسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در روز یکشنبه ۱۴۰۳/۰۲/۰۹ باحضور مسئولین شبکه بهداشت، بیمارستان، دانشکده پیراپزشکی و سرهنگ امیری فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه و جمعی از پاسداران در محل آبشار مصنوعی برگزار گردید.
در ابتدا دکتر تواضع رئیس شبکه بهداشت درمان و آموزش استهبان و همچنین دکتر مائده مطوس رئیس دانشکده پیراپزشکی استهبان ضمن تبریک به مناسبت سالروز تاسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی همچنین هفته سلامت به حاضرین در همایش پیاده‌روی خیر مقدم عرض کردند.

در ادامه سرهنگ امیری به مناسبت سالروز تاسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت:

عملیات طوفان الاقصی که پس از آن با حمله اسراییل به کنسولگری ایران در دمشق همراه بود عملیات وعده صادق برای درهم شکستن توهم اسراییل کافی بود تا عبور از خط قرمز ها ی جمهوری اسلامی هزینه سنگین دارد. وعده صادق و طوفان الاقصی یک سری از بخش های معادلات جهانی را تحت تاثیر قرار داد.
همچنین یک بخش الزامات جنبش دانشگاهی با نگاه تمدنی به اعتراضات در آمریکا دارای نکات بسیار مهم است. غرب در تمدن خویش سردمدار آزادی بیان، حقوق بشر، مبارزه با جنایت علیه بشریت بوده که پس از عملیات طوفان الاقصی و وعده صادق این اندیشه های غربی در برابر دیدگان افکار عمومی ملت های جهان و قشر دانشگاهی قرار گرفت و متوجه شدند تمام شعارهای زیبایی که برای سلطه بر ملت ها خلق شده است سرابی بیش نبوده و هیچ اعتقادی به این مفاهیم ندارد.