• 1402/12/19
برگزاری جشن پرشور خانواده دانشکده پیراپزشکی استهبان به مناسبت اعیاد شعبانیه و هفته جوان

به گزارش روابط عمومی دانشکده پیراپزشکی استهبان، جشن پرشور و متنوعی به مناسبت اعیاد شعبانیه و هفته جوان با حضور اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشکده به همراه خانواده های ایشان، سرهنگ امیری فرماندهی ناحیه مقاومت سپاه شهرستان استهبان، دکتر تواضع سرپرست شبکه بهداشت و درمان و آموزش، دکتر زادسر سرپرست بیمارستان امام خمینی و دکتر داودی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد استهبان برگزار گردید.
دکتر مائده مطوس سرپرست دانشکده ضمن تبریک اعیاد شعبانیه، هفته جوان و تبریک پیشاپیش بهار طبیعت گفت: دانشجویان عزیز باید قدر روزگار جوانی را بدانند و از مواهب آن و تک تک لحظات جوانی به بهترین شکل استفاده کنند تا به رشد و بالندگی دست یابند. ایشان در ادامه ۳ توصیه به دانشجویان نمود، اول برگزیدن اهداف والا در زندگی و تلاش جهت رسیدن به آن، دوم نظم در انجام کلیه امور و سوم ازدواج آسان و در ادامه افزود: دانشکده استهبان نیز اهداف کوتاه مدت و بلند مدتی را در جهت پیشرفت و توسعه هر چه بیشتر برای خود ترسیم کرده و در حال تلاش جهت تقویت رشته های موجود در دانشکده، افزودن رشته های جدید و افرایش سطح رفاهی دانشجویان می باشد.
در ادامه سرهنگ امیری به ایراد سخن پرداختند. ایشان هفته جوان که مصادف با ولادت حضرت علی اکبر می باشد را گرامی داشت و افزود: " حضرت علی اکبر جوان رشید اسلام بود از آن جهت که تمامی ابعاد وجودی ایشان به بالندگی و تعالی رسیده بود.ایشان رشد و توسعه کشور را در طی ۴۰ سال انقلاب بسیار مطلوب ارزیابی نمود و ابراز امیدواری کردند که با تلاش هر چه بیشتر جوانان این مرز و بوم شاهد رشد و تعالی روزافزون و هر چه بیشتر ایران اسلامی باشیم.
اجرای شعبده بازی، تئاتر، مسابقه و بسیاری برنامه های مفرح و شاد دیگر از جمله برنامه های این مراسم بود که مورد استقبال حاضرین قرار گرفت.
در پایان این مراسم‌، از دانشجویان برتر در حوزه‌های مختلف علمی، پژوهشی، فرهنگی و همچنین کارمندان و اساتید برگزیده سال تقدیر به عمل آمد.