1399/06/24
مراسم تبریک آغاز سال تحصیلی جدید

مراسم تبریک آغاز سال تحصیلی جدید طی مراسمی با حضور رئیس محترم شبکه بهداشت درمان و آموزش شهرستان استهبان به همراه جمعی از مسئولین واحدهای بهداشت و درمان در محل دانشکده پیراپزشکی شروع سال تحصیلی جدید به مسئولین و پرسنل دانشکده تبریک گفته شد در این مراسم جناب آقای دکتر فدائی با آرزوی موفقیت و سلامتی جهت پرسنل دانشجویان و اساتید نسبت به رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی در مدت زمان حضور دانشجویان در کلاس های حضوری تاکید نمودند در ادامه معاونت آموزشی دانشکده جناب آقای مهندس رستمی  ضمن تشکر  اززحمات پرسنل  دانشکده در خصوص   پیگیری و بستر سازی برگزاری حضوری و مجازی کلاسهای تر م جدید  نسبت به ارائه گزارشی در خصوص نحوه حضور دانشجویان به صورت حضوری و سامانه مجازی در کلاسهای درس توضیحاتی ایراد نمودند در پایان  معاون پشتیبانی دانشکده از حضور مسئولین محترم واحدهای بهداشت و درمان در محل دانشکده تقدیر و تشکر به عمل آورده و بر تعامل و همدلی بیش از پیش بخش‌های بهداشت درمان و آموزش تاکید نمودند.
تعداد بازدید:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به دانشکده پیراپزشکی شهرستان استهبان می باشد.
افراد https://www.sums.ac.ir